ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Akabe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

TUBİTAK PROJEMİZE MADDİ KAYNAK İÇİN OKULUMUZDA KERMES DÜZENLENDİ ELDE EDİLEN KAZANÇLA FİDAN ALINIP TOPRAKLA BULUŞTURULDU . ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Doğruluk kantinimizde  bir görevli olmadan öğrencilerimiz kendi alışverişlerinin tutarını açık olan kasaya bırakmak suretiyle alışverişlerini yapıyorlar. Doğruluk ve dürüstlüğün önemine dikkat çeken bu çalışmadan dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Şbt

Sosyal Bilgiler dersinde öğretmenimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte Sümer Medeniyeti kil tabletler, Mısır Medeniyeti hiyeroğlif yazı  ve Fenike'liler den de alfabenin  keşif sürecini öğrenirken istedikleri kelimeve cümleleri yazması istendi. yazının serüvenini yaparak yaşayarak öğrendiler.

Şbt

Sosyal bilgiler dersi 5.sınıf Bilim Teknoolojı Toplum Ünitesinde yer alan bilim insanları konusunda drama tekniği kullanılarak kalıcı öğğrenme alanı oluşturuldu.

Şbt

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca başlatılan "Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri"ne öğrencilerimizle katıldık

Şbt

Okulumuzda yürütülen projelerin ve yapılan deneme sınavlarımızın analizini yaptık.

Şbt

Kariyer günleri etkinlerimiz kapsamında Eğitimci Yazar Sayın Ümit ÖZTÜRK' ü okulumuza davet ettik katkıları için teşekkür ederiz.